Hosting & Connectivity specialist

Jouw specialisme is Hosting of Connectivity en je wilt je daarin verder ontwikkelen. Je bent klaar voor de volgende stap in je carrière. Maar hoe vind je het snelst het project, de job of werkomgeving die precies matcht met jouw skills en toekomstwensen? Verspil geen tijd aan gesprekken met bedrijven die niet blijken te voldoen aan jouw eisen. Tergos regelt het.  

Over Hosting & Connectivity

Hosting & Connectivity specialisten beheren, optimaliseren en beveiligen internetinfrastructuur en netwerkverbindingen. Ze waarborgen betrouwbare en veilige netwerkomgevingen en online diensten, zoals websites en applicaties. En zorgen voor veilige dataoverdracht tussen systemen.  

De aanpak van Tergos

Door goed naar jou te luisteren en de focus op één IT-specialisme, één type contractvorm en één regio, weten onze accountmanagers en recruiters precies welk bedrijf of welke vacature in ons netwerk bij jou past. We begeleiden en ondersteunen je tijdens en ná je sollicitatieproces, en kunnen elk soort contract voor je bemiddelen. Vertel ons je ambities en wensen, dan gaan we samen aan de slag om jouw toekomst vorm te geven.   

Waar kom je te werken

Ben jij specialist op het gebied van Hosting of Connectivity ? Dan heeft elke organisatie die online actief is en afhankelijk is van connectiviteit en digitale diensten behoefte aan jouw expertise. En met de verschuiving naar virtualisatie, VMWare en hybrid cloud, neemt de vraag alleen maar toe. Je kunt via ons aan de slag in een breed scala aan sectoren.  Bijvoorbeeld bij grote energiebedrijven en banken. Of stort je op uitdagingen binnen de Logistiek of de complexe datacenters van (semi)overheidsinstellingen. Laat we samen jouw job match vinden! 

Populaire Hosting & Connectivity profielen

OT designer

Als OT Designer focus jij je op het ontwerpen en optimaliseren van netwerkinfrastructuren binnen Operational Technology. Jij hebt uitgebreide kennis van cybersecurity, netwerkarchitectuur, en het beheer van industriële controlesystemen. Inclusief SCADA-systemen, PLC-programmering, en netwerkanalyse-tools. Net als jouw vakgebied, ontwikkel jij je continu. Daarmee houd jij de infrastructuur veilig en efficiënt.  

VMWare specialist

VMWare specialist, onze partners zoeken jou! Want jouw expertise in virtualisatietechnologieën maakt jou essentieel voor elke organisatie. Jij zorgt voor een veerkrachtige, efficiënte infrastructuur door VMWare-omgevingen te implementeren, beheren en optimaliseren. Hierbij zijn jouw vaardigheden in vSphere, vSAN, NSX, automatisering en cloud-integraties onmisbaar.  

Projectleider Hybrid Cloud

Als Projectleider Hybrid Cloud leid jij projecten die on-premise en cloud-infrastructuren naadloos integreren. Je bezit diepgaande kennis van cloudplatforms zoals AWS, Azure, en Google Cloud. En die combineer je met projectmanagement- en IT-infrastructuur-skills. Jouw leiderschap zorgt voor vlotte migraties en efficiënte hybride omgevingen. Bij wie van onze partners sta jij straks aan het roer?  

Automation Netwerk Engineer

Jij als Automation Netwerk Engineer maakt netwerken sneller en organisaties sterker. Je automatiseert netwerkoperaties binnen datacenters en cloud-omgevingen. Essentieel daarbij zijn jouw scripting-skills (bijv. Python) en je kennis van SDN-technologieën en netwerk-automatiseringstools als Ansible en Terraform. Jouw automatiseer-skills versnellen implementaties en verbeteren netwerkbetrouwbaarheid.  

Hosting & Connectivity

vacatures

Breed scala aan partners

Van startup tot multinational, wij brengen je in contact. Een greep uit onze partners.

The experience of

Freelancer Ben

“Bij Tergos ligt het kwaliteitsniveau hoger dan bij veel andere recruitment organisaties. Ze hebben een menselijke benadering, die de samenwerking heel prettig maakt.”

Van consulting tot vast: kies wat bij je past

Vind via Tergos binnen het domein Hosting & Connectivity die onvindbare droom-job of opdracht die matcht met jouw ambitie, wensen en skills. En snel! Van innovatieve startup tot bekende multinational, wij brengen je in contact. We introduceren je en kunnen elk soort contract voor je bemiddelen: van consulting tot vast en alles ertussenin. 

Consulting

Treed als Hosting of Connectivity specialist in dienst bij Tergos en ga als consultant aan de slag bij één van onze klanten.  

Meer over consulting

Werving & selectie

Vind een vaste job binnen Hosting of Connectivity die past bij jouw ambities, wensen en skills. 

Meer over werving & selectie

Insights en EVENTS

Lees hier insights en updates van Tergos, over Hosting & Connectivity en op het gebied van IT Infrastructure & Cyber Security in het algemeen. En ontdek de events die wij voor jou organiseren.