Cloud & DevOps specialisten

Jouw specialisme is Cloud of DevOps. Tergos is expert in het maken van de beste IT-job-match. Vertel ons in welke projecten en in welke branche jij met jouw Cloud of DevOps skills de meeste waarde kunt toevoegen. Dan weten wij waar de interessante uitdagingen voor jou liggen. Verspil geen tijd aan het zoeken naar bedrijven die voldoen aan jouw eisen. Zet onze kennis in en profiteer van ons solide netwerk.  

OVER CLOUD & DEVOPS

Cloud- en DevOps-specialisten ontwerpen, implementeren en beheren IT-infrastructuur, met focus op schaalbare oplossingen. Ze configureren servers, opslag, netwerken en integreren clouddiensten. Cloudspecialisten richten zich specifiek op clouddiensten en -toepassingen. En DevOps-specialisten zijn de schakel tussen developers en team operations. Beiden streven naar efficiëntie, betrouwbaarheid en continue verbetering van IT-processen. 

De aanpak van Tergos

Door goed naar jou te luisteren en de focus op één IT-specialisme, één type contractvorm en één regio, weten onze accountmanagers en recruiters precies welk bedrijf of welke vacature in ons netwerk bij jou past. We begeleiden en ondersteunen je tijdens en ná je sollicitatieproces, en kunnen elk soort contract voor je bemiddelen. Vertel ons je ambities en wensen, dan gaan we samen aan de slag om jouw toekomst vorm te geven.   

Waar kom je te werken

Ben jij Cloud of DevOps specialist? Onze partners wachten op jou! Wij hebben interessante vacatures die passen bij jouw skills en wensen. In een brede range aan organisaties: van hightech (zoals ASML) tot Fintech en van startup tot pensioenfonds. Vertel ons binnen welk Cloud- of DevOps-specialisme jouw volgende uitdaging ligt en in welke werkomgeving jij je thuis voelt. Dan vinden wij jouw match. 

Veelgevraagde Cloud & DevOps profielen

Cloud Engineer, Platform Engineers en DevOps Engineers

Als Cloud-, Platform- of DevOps Engineer werk je met cloudplatforms als Azure, AWS en Google (GCP). Cloud Engineers beheren de cloud-infrastructuur en zorgen voor operationele stabiliteit. Platform Engineers optimaliseren het cloudplatform voor software development en operations. En Dankzij DevOps Engineers werken developers en operations optimaal samen voor snelle deployment. Kennis van automation, containerisation (Kubernetes) en CI/CD is essentieel. 

Site Reliability Engineer

Als Site Reliability Engineer optimaliseer je systeembetrouwbaarheid en -prestaties op platforms als Azure, AWS en Google Cloud. Je werkt proactief en efficiënt, met focus op het automatiseren van operationele processen, storingsherstel en geavanceerde monitoring. Hiervoor heb je diepgaande kennis van netwerken, security, en scripting (zoals Python). En werk je met tools als Kubernetes en Prometheus. 

Cloud (Solution) Architecten

Als Cloud (Solution) Architect ontwerp en implementeer je cloudoplossingen op platforms als Azure, AWS en Google Cloud. Je integreert cloudservices, beveiligt systemen en maakt deze schaalbaar. Jouw skill set omvat o.a. diepgaande kennis van cloudarchitectuur en netwerken. 

Linux Engineers en Architecten

Als Linux Engineer of Architect beheer en optimaliseer je Linux-systemen. Je zorgt voor netwerkstabiliteit en serverbeveiliging, en bent vaardig in shell scripting, Ansible en containerisatie (Docker). Je werkt met diverse teams samen aan robuuste en schaalbare oplossingen. Jouw expertise maakt je onmisbaar voor de technologische vooruitgang en efficiëntie van de organisatie. 

Breed scala aan partners

Van startups tot multinationals, je vindt ze in ons netwerk. Een greep uit onze partners.

The experience of

Freelancer Ben

“Bij Tergos ligt het kwaliteitsniveau hoger dan bij veel andere recruitment organisaties. Ze hebben een menselijke benadering, die de samenwerking heel prettig maakt.”

Van consulting tot vast: kies wat bij je past

Vind via Tergos die onvindbare droom-job of opdracht in Cloud of DevOps die matcht met jouw ambitie, wensen en skills. En snel! Van innovatieve startups tot bekende multinationals, wij hebben ze in ons netwerk. We introduceren je en kunnen elk soort contract voor je bemiddelen: van consulting tot vast en alles ertussenin.  

Consulting

Treed als Cloud of DevOps specialist in dienst bij Tergos en ga als consultant aan de slag bij één van onze klanten.  

Meer over consulting

Werving & selectie

Vind een vaste job binnen Cloud & DevOps die past bij jouw ambities, wensen en skills. 

Meer over werving & selectie

Insights en EVENTS

Lees hier insights en updates van Tergos, over Cloud & DevOps, en op het gebied van IT Infrastructure & Cyber Security in het algemeen. En ontdek de events die wij voor jou organiseren.