Creating the future of IT Infrastructure & Cyber Security

Heb jij ambitie en wil je je verder ontwikkelen als IT Infrastructure of Cyber Security professional? Deel jouw ambities, vaardigheden en doelen met ons. Tergos is er om je gedurende je gehele carrière te begeleiden. Met als doel het ontdekken van optimale kansen en groei voor jou.

Vier expertises

Om jouw zoektocht te versnellen kun je vertrouwen op accountmanagers en recruiters met diepgaande gespecialiseerde kennis van jouw IT Infrastructure & Cyber Security expertise.

Close

Cloud & DevOps

Ben je een Cloud & DevOps specialist? Wil je jouw professionele groei voortzetten en ben je klaar voor de volgende carrièrestap? Wij vinden de uitdaging die perfect bij jou past. Ontdek jouw ideale match binnen het Tergos-netwerk.

Cloud & DevOps
Close

Hosting & Connectivity

Ben jij een Hosting & Connectivity specialist? Wil je je verder ontwikkelen? En ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij bieden de baan, opdracht of werkomgeving die precies aansluit op jouw toekomstwensen. Vind jouw match via het netwerk van Tergos.

Hosting & Connectivity
Close

Modern Workplace

Wil jij je verder ontwikkelen als Modern Workplace specialist? Ben je klaar voor jouw volgende carrièrestap? Wij vinden de uitdaging die precies bij jou past. Vind je ideale match binnen het Tergos netwerk.

Modern Workplace
Close

Security

Ben je klaar om verder te groeien als Security specialist? Zoek je de perfecte baan of opdracht die aansluit bij jouw ambities en wensen? Binnen het sterke Tergos netwerk vind je deze zo!

Security

The experience of

Freelancer Ben

“Bij Tergos ligt het kwaliteitsniveau hoger dan bij veel andere recruitment organisaties. Ze hebben een menselijke benadering, die de samenwerking heel prettig maakt.”

Succesvolle samenwerkingen

Profiteer van ons solide netwerk. Open deuren die anders gesloten zouden blijven. Een aantal van onze partners: