Modern Workplace specialist

Je wilt je verder ontwikkelen in jouw Modern Workplace specialisme, of bent klaar voor jouw volgende carrièrestap.Maar hoe vind je het snelst het project, de job of werkomgeving die precies matcht met jouw toekomstwensen? Kort gezegd: via Tergos. Want jouw skills zijn in trek en wij weten precies bij wie. Vertel ons wat je zoekt, wij vinden het voor je via ons uitgebreide netwerk!  

Over Modern Workplace

Modern Workplace specialist, jij bent cruciaal voor een flexibele, efficiënte werkplek. Afhankelijk van je rol, implementeer en support je technologieën als Microsoft 365, Teams en Intune, waardoor collega's overal naadloos samenwerken. Je waarborgt veilige toegang tot bedrijfsdata en applicaties op diverse apparaten, optimaliseert werkprocessen en volgt de nieuwste trends. Jouw expertise maakt modern werken mogelijk! 

De aanpak van Tergos

Door goed naar jou te luisteren en de focus op één IT-specialisme, één type contractvorm en één regio, weten onze accountmanagers en consultants precies welke vacature in ons netwerk bij jou past. We begeleiden en ondersteunen je tijdens en ná je sollicitatieproces, en kunnen elk soort contract voor je bemiddelen. Vertel ons je ambities en wensen, dan gaan we samen aan de slag om jouw toekomst vorm te geven.   

Waar kom je te werken

Ligt jouw expertise binnen Modern Workplace? Dan zijn jouw skills in strek. Helemaal als je  gespecialiseerd bent in bijvoorbeeld Azure, Intune, MD365 of VMWare. Tergos brengt je snel in contact met interessante partijen, in een brede range aan sectoren. Van Energie tot zorginstelling, Food sector tot Accountancy. En van (semi)overheid tot Aviation, E-commerce, advocatuur en Logistiek. Ontdek waar jij binnenkort aan de slag kan! 

Populaire Modern Workplace profielen

IT Support en Service Management

Combineer jij jouw IT-kennis met een dosis goede communicatieve vaardigheden? Dan zijn er volop kansen voor jou via Tergos. Ga bijvoorbeeld aan de slag als IT Support Servicedesk medewerker en biedt eerste-, tweede- en/of derdelijns ondersteuning voor IT-gerelateerde vragen en problemen. Of beheer en coördineer een team of project als IT infra (project)manager. 

Systeembeheer en Engineering

Ben jij specialist in onderhoud en innovatie van IT-systemen? Onze partners zoeken jou! Word de backbone van de IT-afdeling: systeembeheerder. Of ga aan de slag in System Engineering en ontwerp en implementeer complexe IT-systemen. Expert in Azure of virtualisatietechnologie? Check dan de mogelijkheden voor Azure Beheerders. Of start als VMWare Specialist, een onmisbare rol binnen de moderne IT-infrastructuur. 

Cloud en Modern Workplace oplossingen

Duik via Tergos in de wereld van Cloud en Modern Workplace oplossingen. Modern Workplace specialist? Dan leid jij de invoering en support van digitale werkplektechnologieën. Weet jij alles van Microsoft 365 of Intune? Start als Intune specialist en hervorm organisaties, door mobiele devices en apps efficiënt te beheren via Intune. Of zet als Microsoft 365 specialist je technische en functionele skills in om Microsoft-diensten te finetunen 

System Architectuur

Als System Architect in de Modern Workplace ontwerp je de algehele structuur van IT-systemen, zowel op hardware- als softwareniveau. Je integreert cloud-tools als Azure met bijvoorbeeld Microsoft Teams. Je beheerst netwerk-, beveiligings- en softwarearchitectuur, en zorgt dat jouw designs innovatief en veilig zijn. Bij wie van onze partners bouw jij de slimme werkplek van morgen?  

Modern Workplace

vacatures

Breed scala aan partners

Van startups tot multinationals, je vindt ze in ons netwerk. Een greep uit onze partners.

The experience of

Freelancer Ben

“Bij Tergos ligt het kwaliteitsniveau hoger dan bij veel andere recruitment organisaties. Ze hebben een menselijke benadering, die de samenwerking heel prettig maakt.”

Van consulting tot vast: kies wat bij je past

Vind via Tergos die onvindbare droom-job of opdracht in Modern Workplace die matcht met jouw ambitie, wensen en skills. En snel! Van innovatieve startups tot bekende multinationals, wij hebben ze in ons netwerk. We introduceren je en kunnen elk soort contract voor je bemiddelen: van consulting tot vast en alles ertussenin.  

Consulting

Treed als Modern Workplace specialist in dienst bij Tergos en ga als consultant aan de slag bij één van onze klanten. 

Meer over consulting

Werving & selectie

Vind een vaste job in Modern Workplace die past bij jouw ambities, wensen en skills. 

Meer over werving & selectie

Insights en events

Lees hier insights en updates van Tergos, over Modern Workplace en op het gebied van IT Infrastructure & Cyber Security in het algemeen. En ontdek de events die wij voor jou organiseren.